Bed op afbetaling

Ga je op jezelf wonen? Leven als student, of voor het eerst je vleugels spreiden en het huis uit? Ook kun je jammer genoeg nog steeds te vaak ineens op straat komen te staan door een gebroken relatie. Je wenst het niemand toe maar het kan je zomaar overkomen.

Een goed bed is misschien wel het eerste wat je nodig hebt.

Misschien wel een van de belangrijkste aanschaffen die je kunt doen is wel je bed. Een goede nachtrust is heel erg belangrijk en het kan heel veel verschil uit maken waar je op ligt. Je kunt prima (tijdelijk) op een stoel zitten in plaats van op een bank, maar op een stoel slapen is geen aanrader.

”Het belangrijkste meubel in de slaapkamer is het bedResidence.nl

Niet overal kun je terecht voor een bed op afbetaling, maar zeker wel bij een paar grote ketens. Online is dat bij:

 

Wehkamp.nl

Meubels

Yumeko

Bedden

BeterBed

Bedden

Hoe belangrijk het ook is, het kan soms moeilijk zijn om ineens zo’n grote aankoop te doen. Zeker als je plotseling komt te staan voor een grote levens veranderende situatie. Een bed is namelijk tegelijk ook niet een van de goedkoopste aankopen die je zult moeten doen voor je huis wanneer je er in trekt. Het is een aankoop van formaat.

Ook andere meubels in termijnen kopen is natuurlijk handig, zeker als je ineens heel veel nieuwe spullen voor je huis nodig hebt en het allemaal tegelijk op je afkomt. Maar de plek om op te slapen, je hoofd te laten rusten, die is toch echt wel noodzakelijk.

Waar kan ik een bed op afbetaling kopen?

Deze winkels kunnen je hopelijk helpen met het kopen van je bed op afbetaling. Of je nu bij ze slaagt of niet, we hebben in ieder geval winkels uitgekozen met een leuk assortiment en die betrouwbaar zijn. Zo weet je dat je het van goede kwaliteit is en het op tijd geleverd zal worden, zelfs wanneer je je bed op afbetaling koopt.

Vaak koop je meubels om te slapen voor je slaapkamer tezamen met nieuwe zaken voor je woonkamer, zoals een bankstel. De momenten dat je tot zulke grote aanschaffen overgaat is het meestal veel tegelijk. Bijvoorbeeld bij een verhuizing of gaan samenwonen, of omdat je ineens zin hebt om alles opnieuw in te richten. Niet altijd heb je dan het geld direct voorhanden, maar er zijn mogelijkheden.

Een groot bed, kingsize of zelfs queensize (dat was die nog grotere toch?). En matrassen er natuurlijk ook nog bij, die zijn ook al wel weer aan vervanging toe. Of was het toch gewoon een bedje voor je kleine die alsmaar groeit en nu toch wel een echt bed nodig heeft? Zijn eerste grote jongens (of meisjes) bed. Leuk, nu al zin in om er eentje uit te zoeken.

Bij welke winkels kan ik terecht?

Wehkamp.nl

Meubels

Yumeko

Bedden

BeterBed

Bedden

TOP