beter bed op afbetaling

Beter bed op afbetaling

Inmiddels een grote naam in de industrie, de industrie van de bedden. Iedereen die wel eens op zoek is gegaan naar meubels, met name voor de slaapkamer, is er wel een mee in aanraking me gekomen. Of je er nu uiteindelijk hebt gekocht of niet. Nu je op zoek bent naar een bed, waarom dan niet een Beter Bed op afbetaling? Want die mogelijkheid bieden ze zeker aan.

Ze noemen het “direct genieten van beter slapen”, en dat zonder je zorgen te hoeven maken voor de groet uitgave. Je weet namelijk van te voren precies wat de termijnen gaan zijn en wanneer het aflossen gaat starten. Een zorgeloze nachtrust dus, in zowel een lekker nieuw bed als in de zekerheid van een betrouwbare winkel die staat voor hun klanten.

De voordelen van een Beter Bed op afbetaling

Het grootste voordeel is dat je van te voren weet hoe de termijnen er uit gaan zien. Je hebt een standaard looptijd van 60 maanden mét een vaste lage rente. Daarnaast zit je niet vast aan de looptijd en de manier van afbetalen. Als je eerder wilt aflossen is dat helemaal geen probleem en uiteraard zonder een boetebedrag. Zorgeloos genieten dus.

Hoe werkt Beter Bed?

Kan ik een beter bed op afbetaling kopenZe hebben ondertussen al 13 filialen over heel Nederland, dat betekent altijd een locatie in de buurt om eventueel langs te gaan, ook als er iets mis is met je online aankoop. De site is ondertussen ook heel uitgebreid en voorzien van een nieuw en gemakkelijk design om jou te helpen bij je aankoop.  De aparte categorieën bovenaan helpen je gelijk met je eerste keuze voor waarnaar je op zoek bent. Zo hebben ze de populaire boxsprings bijvoorbeeld ook gelijk als categorie aangegeven. Wij hebben er zelfs een apart artikel aan gewijd vanwege de enorme populariteit.

Naast alleen bedden, wat de winkelnaam al een beetje suggereert natuurlijk, hebben ze ook nog wel meer op de site beschikbaar. Zo kun je ook terecht voor andere meubels, wel allemaal met het slaapkamer thema. Bijvoorbeeld kastjes voor je kleding, of een leuk nachtkastje voor naast je mooie nieuwe bed. Op de site vind je al het aanbod van alle winkels, iets wat je bij een specifiek filiaal misschien niet meer hebt of dat je het alsnog zou moeten bestellen.

Naast de bedden en kastjes behoren ook vloerkleden inmiddels tot het assortiment, omdat die vaak de slaapkamer toch wel afmaken en in ieder geval zeker voorzien van extra comfort. En ben je op zoek naar nét even die koopjes omdat je je bed niet gelijk morgen nodig hebt maar lekker aan het rondshoppen bent, dan heb je altijd de uitgebreide outlet die je op de site kunt vinden, en elk seizoen wel weer de grote topruiming kortingen tot wel 50% op heel veel bedden en artikelen.

Nog even kort over de service van Beter Bed. Met een 9,0 gemiddelde beoordeling op bijna 6000 reacties kun je bijna niet verkeerd zitten en zelfs in de reclames nemen ze altijd met volle trots hun klantreacties mee. Ze hebben een klanttevredenheid van maar liefst 95% en dat komt met name door alles wat ze voor de klant doen. 100 dagen gratis uitprobeer garantie, een deskundig advies kunnen ze met hun experts altijd bieden en ze komen het ook nog eens gratis afleveren én monteren voor die artikelen waarvoor het nodig is. Daarnaast krijg je tot 10 jaar extra garantie op hun producten. Dit alles om je het vertrouwen te geven dat ze wel degelijk degelijke artikelen aanbieden en je er geen nachtrust over hoeft te verliezen.

Een bedrijf wat zich volledig heeft toegewijd aan jou, de klant. We hebben hier nog een aantal andere beddenzaken waar je terecht kunt om in termijnen te betalen, maar klik ook zeker even door naar deze winkel voor de mogelijkheden om jouw volgende slaapkamer te decoreren met Beter Bed op afbetaling.

Bij welke winkels kan ik terecht?

Wehkamp.nl

Meubels

Yumeko

Bedden

BeterBed

Bedden

TOP