Boxspring bed op afbetaling

Boxspring bed op afbetaling

Outlet

Als je er eentje bij de buren hebt gezien ben je misschien al wel verkocht, én het is natuurlijk het toverwoord van de afgelopen tijd in de matrassen en bedden industrie: de boxspring. Een boxspring bed op afbetaling kan wellicht de oplossing voor je bieden waar je op dit moment naar zocht.

Boxspring bed op afbetaling kopenAan alleen de boxspring heb je niet zoveel, je kiest er namelijk ook gelijk je matras bij. De boxspring is het systeem van metalen pootjes en metalen onderstel met veren. Weggewerkt in een kast van hout of ook metaal kun je daar perfect je matras op kwijt. De buitenkant is vervolgens van stof zodat alles mooi is weggewerkt en je uiteindelijk een perfecte combinatie van matras en bed hebt, samen met eventueel nog een topmatras.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

  1. Het bed is lekker hoog ten opzichte van andere manieren om je bed samen te stellen, met de boxspring en daarboven op nog het matras. Zo heb je een lekker hoge instap in het bed en helemaal ideaal als je last van je rug hebt.
  2. De samenstelling van veren waar de matras op steunt en de binnenvering van de matras heb je erg veel ondersteuning en geeft het geheel goed mee.
  3. De open samenstelling an de onderkant met de veren zorgt voor een goede doorluchting van je bed.
  4. Het geheel is naast lekker hoog ook nog eens efficiënt. De boxspring is niet breder dan het matras waar je bij andere bedden vaak nog een stukje uitstekend hout aan de zijkanten hebt.

Waar moet je op letten bij het kopen van een boxspring?

  1. Let er op dat je een goede keuze maakt in bekleding. Stof kan lastig zijn om altijd schoon te houden en ook nog eens lastig zijn om helemaal vrij van stof te krijgen. Heb je een allergie, kies dan wellicht voor een leren uitvoering.
  2. Kies van te voren je matras goed uit. Vervangen ervan kan namelijk erg prijzig zijn aangezien het geheel van de bekleding om zowel de boxspring als het matras zit en vervangen kan dan erg lastig zijn. Dan moet je weer dezelfde bekleding zien te vinden, en met een paar jaar oude bekleding wordt het al snel lastig om deze te traceren.

Waar vind ik een goed boxspring bed op afbetaling?

De zoektocht hebben we al voor je gedaan. Zaken waar je terecht kan met een aankoop in termijnen zijn helaas nog schaars, maar met onze buying guide van winkels kunnen we je al een eind op weg helpen. Hier beneden hebben we de grootste zaken uitgekozen waarbij je het meest uitgebreide bedden aanbod vindt. Je kunt er in termijnen je aanschaf afrekenen en zo hopelijk een goede start maken met jouw boxspring bed op afbetaling kopen:

Bij welke winkels kan ik terecht?

Wehkamp.nl

Meubels

Yumeko

Bedden

BeterBed

Bedden

  • Comments ( 0 )

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP