handtas-op-afbetaling

Handtas op afbetaling

Outlet

De handtas is een must voor elke zelfrespecterende vrouw. Rondlopen met een rugzak in het dagelijks leven is niet voor jou, jij wilt meer stijl.

Sinds het begin van de moderne samenleving honderden jaren geleden is de handtas al een groot onderdeel van het straatbeeld. Zowel mannen als vrouwen hadden deze om geld en andere zaken mee te dragen. Zeker gezien dat kleren toen nog geen zakken hadden, daarom waren ze ook erg populair bij mannen. Nu doen die het meeste in hun wijde zakken, tenzij ze echt meer mee moeten nemen, dan wordt het een rugzak 🙂

Design van de handtassen

De meeste handtassen hadden clipjes om ze dicht te doen of touw, en ze werden voornamelijk gedragen aan de riem vast. Alleen de rijken hadden een schoudertas zoals we die tegenwoordig kennen. Vanaf de 16e eeuw kregen we ook handtassen aan een ketting die aan de schouder hing.

 

In het begin van de 20e eeuw kwamen de echt handtassen. Vrouwen gingen steeds meer ook zelf werken en waren daardoor meer op pad, dat betekende dat ze ook meer spullen mee moesten dragen en vaker onderweg waren. De handtassen hebben daardoor een vlucht genomen en zijn in rap tempo doorontwikkeld. Ook wilden ze iets leuks wat onderdeel kon worden van de outfit om goed voor de dag te komen.

Veel designers pakten dit op en de handtas werd zo omgetoverd van een puur functioneel artikel tot een fashion accessoire in meer soorten en maten dan de meeste andere kledij. De meeste vrouwen hebben er nu tegenwoordig niet maar eentje maar een heel aantal, passend bij verschillende outfits. We hebben ook onze pagina voor je tas op afbetaling om winkels te vinden waar je daarvoor terecht kunt.

Eén handtas is gewoonweg niet meer genoeg voor de meeste dames. Eentje passend bij de outfit die je op dat moment aan hebt is echt wel een ding, die veel mannen niet kunnen begrijpen. Eigenlijk net als de schoenen fetish, of misschien nog wel erger. Ze moeten het maar accepteren want het is een voorliefde die al sinds het begin der beschaving in ontwikkeling is.

  • _126224be_
  • _3996639e_

Bij welke winkels kan ik terecht?

Sarenza

Tassen

]" id_3_1="986" id_3_2="987" text_4="Vamos" brand_4="Handtassen" url_4="https://ad.zanox.com/ppc/?40722727C1285352712&ulp=[[/handtassen/]]" id_4_1="1046" id_4_2="1048"]
  • Comments ( 0 )

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP