handtas-op-afbetaling

Handtas op afbetaling

 

De handtas is een must voor elke zelfrespecterende vrouw. Rondlopen met een rugzak in het dagelijks leven is niet voor jou, jij wilt meer stijl.

Sinds het begin van de moderne samenleving honderden jaren geleden is de handtas al een groot onderdeel van het straatbeeld. Zowel mannen als vrouwen hadden deze om geld en andere zaken mee te dragen.

Zeker gezien dat kleren toen nog geen zakken hadden, daarom waren ze ook erg populair bij mannen. Nu doen die het meeste in hun wijde zakken, tenzij ze echt meer mee moeten nemen, dan wordt het een rugzak 🙂

 

Wehkamp.nl

Tassen

Sarenza

Tassen

Vamos

Handtassen

 

Design van de handtassen

De meeste handtassen hadden clipjes om ze dicht te doen of touw, en ze werden voornamelijk gedragen aan de riem vast. Alleen de rijken hadden een schoudertas zoals we die tegenwoordig kennen. Vanaf de 16e eeuw kregen we ook handtassen aan een ketting die aan de schouder hing.

In het begin van de 20e eeuw kwamen de echt handtassen. Vrouwen gingen steeds meer ook zelf werken en waren daardoor meer op pad, dat betekende dat ze ook meer spullen mee moesten dragen en vaker onderweg waren.

De handtassen hebben daardoor een vlucht genomen en zijn in rap tempo doorontwikkeld. Ook wilden ze iets leuks wat onderdeel kon worden van de outfit om goed voor de dag te komen.

Veel designers pakten dit op en de handtas werd zo omgetoverd van een puur functioneel artikel tot een fashion accessoire in meer soorten en maten dan de meeste andere kledij.

De meeste vrouwen hebben er nu tegenwoordig niet maar eentje maar een heel aantal, passend bij verschillende outfits. We hebben ook onze pagina voor je tas op afbetaling om winkels te vinden waar je daarvoor terecht kunt.

Luister niet naar iemand die iets anders zegt. Als je een handtas-hoarder bent (die de meesten van ons zijn), zou je waarschijnlijk de verschillende soorten handtassen moeten kennen, zodat je meer van deze in verschillende soorten kunt kopen!

Dat zag je niet aankomen, of wel? En daarom hebben we een snelle checklist voor je om door te nemen. We zouden niet willen dat je deze zou missen.

 

Verschillende soorten handtassen voor vrouwen

Het kan best zijn dat je een goed beeld hebt van alle type handtassen die een vrouw kan, én misschien wel in haar kast hééft. Kijk eens of je ze allemaal al hebt gespaard.

 

Dit zijn de verschillende soorten handtassen voor vrouwen:

  1. Schoudertas
  2. Satchel
  3. Sling Bag
  4. Quilted Bag
  5. Clutch
  6. Minaudiere
  7. Hobo Bag
  8. Wristlet
  9. Strandtas

 

Hier zal ik ze in wat meer detail beschrijven.

 

Schoudertas

handtas op afbetaling kopen

De schoudertas of de alledaagse tas is de meest functionele tas van allemaal. En elk merk heeft zijn eigen varianten, waardoor het alleen maar moeilijker wordt om weerstand te bieden aan het kopen van meerdere van verschillende merken.

Maar we klagen niet, of wel? Ze zijn groot en voorzien in al je eerste levensbehoeften, want laten we wel wezen, we hebben sowieso praktisch een minisupermarkt bij ons.

Doe het dan ook gewoon in stijl!

 

Een leuke satchel als handtas

Satchel

Een leuke Satchel is perfect voor werkende vrouwen. Ze raken de goede plek tussen een dagelijkse handtas en een laptoptas. Hiermee hoef je niet twee tassen te dragen.

Het heeft plek voor al je basics, plus je gadgets. Maar vergeet niet om te investeren in een tas die stevig en van goede kwaliteit is. Deze moeten langer meegaan en krijgt waarschijnlijk aardig wat te verduren.

 

 

Een slingbag kun je ook op afbetaling bestellen

Sling Bag

De sling bag of de cross-body tas is functioneel, comfortabel en stijlvol. Het is perfect om te winkelen, boodschappen te doen en te reizen.

Als je met kinderen bent, is zo’n kleine handzame tas gewoon perfect! En deze zijn er in alle maten. Functioneel, chic en een alledaags essentieel mode-statement.

 

 

 

Quilted Bag
leuke handtas om mee te nemen

Gewatteerde tassen worden als iconisch beschouwd en er zijn een paar chique merken waarvan mensen dromen dat ze ze konden kopen. Als je erover hebt gedacht om in een tas te investeren en niet een van deze te bezitten, ga erdan voor.

Chanel, Prada en Hermes hebben enkele van de best gewatteerde tasopties en een dergelijke investering zal een lange weg gaan.

Handtassen als deze dragen bij aan je stijluitspraken en versterken je algehele look.

 

kleine clutch is ook een handtasClutch

De clutch of ‘A Day Clutch’ is eenvoudigweg stijlvol, elegant en puur raffinement, omdat we geen enorme tas kunnen dragen als we helemaal verkleed zijn voor een evenement of een feestje.

Het enige probleem dat sommige mensen zoals ik hebben, is dat ze niet kunnen beslissen wat ze moeten meenemen en wat ze moeten thuislaten omdat het nu eenmaal niet heel veel ruimte biedt, maar het is het waard.

Als je echter iemand bent die gewoon niet met een kleine clutch kan werken, zijn er enkele merken die ze met compartimenten bieden en je dus meer ruimte geven dan de normale.

Maar elk meisje heeft zeker een clutch nodig!

mijn minaudiere in plaats van handtasMinaudiere

Minaudiere is een clutch bezet met gekleurde stenen, edelstenen, parels, enz., En ademt grandeur uit. Dus als je een heel speciale gebeurtenis, cocktailparty, bruiloft of een avondfeest bijwoont, moet je een Minaudiere dragen in plaats van een clutch.

En voor die speciale dagen hebben we absoluut een Minaudiere nodig.

hobo bag handtasHobo Bag

Hobo is een schoudertas, maar is niet zo breed. De halvemaan vorm maakt de tas gelijkvormig, formeel of casual.

Als je je verveelt met je normale schoudertassen, pak je de Hobo. Het is een opwindende toevoeging aan je verzameling en nét weer even anders.

 

 

Een wristlet is de kleinste handtasWristlet

Wristlets zijn net als je portemonnees, maar zijn zoveel meer functioneel en comfortabel om te dragen. Coach en Louis Vuitton hebben een paar mooie en elegant ogende Wristlets.

Ze hebben voldoende ruimte om je pinpas, geld en telefoon te bewaren, plus je kunt het om je pols dragen en je handen vrijhouden.

 

 

Strandtas als handtasStrandtas

Je hebt een tas nodig voor je vakantie en voor die lekkere zomerse dagen in Nederland. Ik weet dat mannen dit ontkennen, maar wat het ook is dat ze zeggen, let niet op.

Koop een jute- of een rieten mandtas – deze is zowel waterdicht als stijlvol, en hij heeft ook plek voor al je spullen wanneer je besluit een duik in de oceaan te nemen.

 

Je opties zijn onbeperkt waar het tassen en portefeuilles betreft. Heb je een favoriet merk? Of, een droomtas waar je al een tijdje naar op zoek bent?

Eén handtas is gewoonweg niet meer genoeg voor de meeste dames. Eentje passend bij de outfit die je op dat moment aan hebt is echt wel een ding, die veel mannen niet kunnen begrijpen. Eigenlijk net als de schoenen fetish, of misschien nog wel erger. Ze moeten het maar accepteren want het is een voorliefde die al sinds het begin der beschaving in ontwikkeling is.

Bij welke winkels kan ik terecht?

Sarenza

Tassen

Vamos

Handtassen

TOP