hoekbank-op-afbetaling

Hoekbank op afbetaling

De hoekbank is gemaakt om een mooi segment te maken in de huiskamer. Gelijk als jij of je gasten binnen lopen zien ze de hoekbank achterin staan, het gedeelte van het huis waar geleefd wordt.

De hoekbank bestaat meestal uit een bank gedeelte en daaraan vast een chaise lounge, een soort sofa die lang genoeg is om je benen te ondersteunen. Perfect voor als je meer gasten hebt maar vooral om eens lekker onderuit te liggen.

Hoe kun je met je hoekbank een goed gesegmenteerde huiskamer maken?

Een slimme indeling van je woonkamer is gemakkelijk uit te voeren. Plaats de hoekbank zo dat het lange gedeelte precies een afscheiding maakt tussen twee delen van de woonkamer:

Afgescheiden gedeelte met hoekbank op afbetalingZo kun je bijvoorbeeld gezellige en afgescheiden gedeeltes maken in de hoek, zoals bijvoorbeeld bij het raam. De rest van de kamer heb je nog om vrij rond te lopen en het helpt je je woning in specifieke gedeeltes op te splitsen met elk hun eigen functionaliteit in het huis.

 

 

 

Hoekbank op afbetaling voor de keukenOok kun je er perfect een tweedeling mee maken in een huis met een open keuken. Zo heb je toch nog een beetje een afzonderlijk lounge en zit gedeelte, terwijl je wel de voordelen hebt van de open keuken en het contact wat je daarmee met je gasten en je gezin kunt onderhouden. Met bijvoorbeeld nog een tafel erbij zit je met het eten bereiden altijd dichtbij als je wilt, en heb je toch nog het afzonderlijke zitgedeelte wat echt als zelfstandig onderdeel voelt.

Open keuken:

Maar wat als je een hoekbank niet direct kunt aanschaffen? Zijn er dan mogelijkheden tot een koop op afbetaling?

Je hoekbank op afbetaling

Door het extra segment van de chaise lounge is dit soort vaak nog net iets duurder dan een gewone bank, die in essentie niet zo’n extra lig stuk heeft. Als je dan uiteindelijk ervoor hebt gekozen om je huiskamer te vullen met een grotere bank, dan is het zonde wanneer je hem uiteindelijk niet kunt betalen. Ben je op zoek naar een gewoon soort bankstel, dan hebben we daar ook een aparte pagina voor.

Een hoekbank op afbetaling kopen kan dan de oplossing bieden. Lang niet alle shops bieden het aan, maar als je een leuke bank hebt gevonden is het soms gemakkelijk wanneer je direct bij de winkel op deze wijze kunt afrekenen. In termijnen betaal je dan uiteindelijk het volledige bedrag, maar dat betekent dat je hem wel gelijk nu al kunt laten bezorgen. En hem natuurlijk ook gelijk in gebruik kunt gaan nemen.

Wij hebben het internet afgestruind om te kijken welke shops het wél aanbieden. Hieronder vind je een lijst van de winkels en kun je rustig kijken of er een leuke hoekbank op afbetaling bij zit voor je.

Bij welke winkels kan ik terecht?

Wehkamp.nl

Meubels

Yumeko

Bedden

BeterBed

Bedden

VidaXL

Meubels

  • Comments ( 0 )

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP