Jacuzzi kun je al goedkoop kopen

Jacuzzi op Afbetaling

Wehkamp

Luxe JAcuzzi

Wehkamp

Jacuzzi Spa

Wehkamp

Jacuzzi op afbetaling

Wehkamp

Jacuzzi Bubble Therapie

 

Voor velen is het een droom, een Bubbelbad in de tuin. Het lijkt zo ver en onhaalbaar, maar een Jacuzzi hoeft helemaal niet zo duur te zijn, én je kunt ze tegenwoordig ook al op afbetaling kopen.

De Jacuzzi op afbetaling kopen

Het is tegenwoordig al erg gemakkelijk om er eentje aan te schaffen. Zo heb je ze bijvoorbeeld vanaf zo’n €400,-. Dat zijn losse units die je zelf daarna gemakkelijk ergens in kunt verwerken als je dat wilt, of ze los neerzetten en bijvoorbeeld ook gemakkelijk weer binnen kunt zetten.

Een jacuzzi op afbetaling kopenOp de afbeelding hiernaast is een voorbeeld weergegeven van hoe je zo’n los bubbelbad netjes kunt wegwerken zodat het gelijk een luxe uitstraling heeft.

Met een paar leuke houten balken kom je al een heel eind en als je dan ook nog voor zo’n design kiest heb je niet alleen een opstapje, maar ook gelijk een handig plateau voor je drankjes.

Als je de opblaasbare spa zo netjes mogelijk weg wilt werken is het belangrijk om ook naar de pomp te kijken die het systeem gebruikt. Zo zijn er modellen met een interne- of een externe pomp. Het voordeel van de interne pomp is dat het geen extra ruimte inneemt, want de externe systemen zijn vaak nog erg log en groot. Het nadeel is dat er meestal een iets groter prijskaartje aan hangt.

Verder heb je nog sterke structuren van het bad met dubbele of enkele lagen PVC en een extra versteviging. Zo kun je bij sommige baden bijvoorbeeld op de rand van het bad zitten terwijl het bij andere dan zeker in zou deuken. Zeker met onhandige en wilde kinderen is het dan soms beter om een iets duurdere variant te nemen.

Bubbelbad voor in de zomer én winter

Het leuke van een bubbelbad is dat je hem in de zomer én in de winter kunt gebruiken. Er is niets lekkerder dan op een zwoel zomeravondje nog even lekker na te genieten met een drankje in je lekkere whirlpool. Maar ook in de winter kun je er prima vertoeven. Een crisp en koude avond en je zit wel lekker in een warm bubbelbad. Het enige nadeel is dat je er dan waarschijnlijk niet meer uit wilt komen. Maar een snelle sprint van je bad naar je huis en je weet wel weer dat je leeft!

Een buitenbubbelbad moet je wel iets meer onderhouden dan eentje die binnen staat. Zo moet je bijvoorbeeld denken aan bladeren die erin terecht komen en ander vuil. Deze zul je moeten opruimen en één keer per jaar de spuitkoppen schoonmaken zou ook voldoende moeten zijn.

Het voordeel is dat je lekker buiten kunt genieten. Wat is er mooier dan een fijne zonsondergang vanuit je bad? Of denk eens aan vallende sneeuwvlokjes op je neus terwijl je lekker warm ligt te bubbelen.

Geschikt vanaf 4 personen

De meeste van deze losse spa’s zijn geschikt voor 4 personen zonder dat het te druk wordt. Zo kun je met je hele gezin, of na een avondje tafelen met een ander stel in het water duiken. De wat luxere uitvoeringen zijn vaak van 6-8 personen te gebruiken en je kunt er eentje kiezen in vierkante of ronde vorm. Zo kun je bekijken welke het beste in jouw tuin-project gaat passen.

Airjets en massage

Het verschil in kwaliteit zit hem in het materiaal wat gebruikt is. Zo is Tritech een erg sterk materiaal en heb je bij de betere Jacuzzi’s een 2e laag PVC. Waar je verder op moet letten is het aantal Airjets wat kan verschillen tussen de 80 en soms zelfs wel 200 in één unit.

Waar je verder voor kunt kiezen zijn ook de massage stralen. Niet elk model zal deze hebben, maar als je ook vaak lekker wilt ontspannen en je spieren een goede beurt wilt geven, dan is dit ook nog iets om over na te denken. Zo hebben sommige pools wel 8 massagestralen.

Wanneer iemand je masseert dan oefent hij druk uit op je spieren. Bij een bad met massagestand is dat niet anders. Door middel van sterke waterstralen word er ook druk op je lichaam uitgeoefend waardoor je een zelfde ervaring hebt als bij de salon. Deze stralen kunnen vervolgens pulseren of ronddraaien (afhankelijk van het type apparaat wat je koopt) en zo je spieren een echte workout geven. Heerlijk genieten!

Waar moet je verder op letten bij het aanschaffen van een Jacuzzi?

Als hij er leuk uitziet en betaalbaar is, dat is mooi meegenomen. Maar vergeet niet ook te letten op zaken als de maximum haalbare temperatuur en het aantal graden wat hij per uur kan verwarmen. Zo moet je sommige bubbelbaden bijvoorbeeld ‘s ochtends al aanzetten omdat ze maar 1,5 graden celcius per uur warmer worden.

Dit heeft allemaal te maken met het vermogen van het verwarmingselement en de inhoud in liters wat in het bad gaat. Meestal staat de verwarmingstemperatuur per uur er ook wel gewoon bij dus kun je daar op letten. Dit is ook nog eens erg belangrijk voor de kosten, want een inefficiënt model kan zo per jaar je energierekening aardig opkrikken.

Eerder hadden we nog meer winkels online gevonden waar je ook in termijnen kon betalen maar die zijn ermee gestopt. Op dit moment is Wehkamp.nl volgens mij de enige die het nog zo aanbiedt dus ik heb hier een aantal opties voor je weergegeven waarnaar je kunt doorklikken:

 

Waar kan ik terecht?

Wehkamp

Luxe JAcuzzi

Wehkamp

Jacuzzi Spa

Wehkamp

Jacuzzi op afbetaling

Wehkamp

Jacuzzi Bubble Therapie

TOP