klarna-bestellen-op-afbetaling

Kopen op afbetaling

Even krap bij kas en toch iets nodig? We hebben de winkels voor je waar je kunt kopen op afbetaling.

Niet elke winkel biedt het aan maar er zijn er zat die deze manier van betalen ook accepteren. Dit zijn de winkels die alles voor jou, de klant doen. Ze hebben niet alleen de mogelijkheid om iDeal te gebruiken, maar uiteraard ook andere manieren van afrekenen. Zo kun je bij winkels met een uitgebreider betaalassortiment ook vaak terecht met Paypal, en soms zelfs ook achteraf betalen én gespreid betalen op afbetaling.

Als je ons hebt gevonden zijn dit de winkels waar jij naar op zoek bent, en wij hebben ze ingedeeld in de volgende categorieën.

Welke zaken wil jij kopen op afbetaling?

Kies een van de volgende categorieën om verder te zoeken naar de winkels waarnaar jij op zoek bent. We hebben op dit moment shops gevonden in de volgende branches:


Hoe werkt het dan met deze wijze van betalen? Krijg ik eerst wel mijn bestelling thuis en dan later een factuur? Ja, dat is precies het voordeel die deze shops je kunnen bieden. Je krijgt eerst gewoon je artikelen, vaak de volgende werkdag al. Dat verschilt per webwinkel maar wordt wel duidelijk aangegeven. Het voordeel:

”BETAAL IN UW EIGEN TEMPO Klarna

Een grote betaalprovider op het gebied van bestellingen in termijnen is Klarna. Zij bieden naast achteraf betalen ook nog betalen in termijnen. Zo heb je meerdere opties om af te rekenen in de webshop waar je de artikelen die je zocht had gevonden.

Hoe werkt het?

Kies uit één van de winkels uit onze selectie. Hier kun je terecht om zonder problemen te bestellen en af te rekenen in meerdere termijnen. Daar kun je vervolgens je bestelling plaatsen.

  • Kies het product wat je wilt kopen
  • Voeg hem toe aan je winkelwagen
  • Klik op bestelling afronden
  • Vul je gegevens in, zoals het adres waar je je order naartoe verzonden wilt hebben, eventueel kun je ook een ander factuuradres is
  • Vergeet niet een juist email op te geven, dit is namelijk meestal de wijze waarop de betaalmethode, zoals Klarna, contact met je onderhoudt over de betalingen
  • Kies in de volgende stap een verzendmethode en een betaalmethode
  • Bij het selecteren van de betaalmethode zal de order direct worden afgehandeld en verstuurd, waarop je later tot je betaling over kunt gaan

Bij kopen en bestellen op afbetaling moet je wel rekening houden met de kosten. Ze zullen dit van te voren aan je kenbaar maken, want zodra het geld kost zijn ze verplicht dit duidelijk uit te leggen. Kijk hier dus goed naar in de manier en termijnen die je kiest om het bedrag uiteindelijk terug te betalen. Je zult namelijk rente moeten afrekenen naast de maandelijkse termijnen om uiteindelijk tot je totale aankoopbedrag te komen. Met gespreid betalen wordt het een stukje duurder om het artikel uiteindelijk aan te schaffen dus lees je goed in. De ene winkel rekent meer rente (en dus kosten) dan de andere.

Een uitstekende manier om artikelen te vinden, vaak zijn deze sites ook met vindbaarheid bezig geweest op het gebied van seo.

Kies boven in het menu voor een categorie met artikelen waarnaar je op zoek bent of kies bijvoorbeeld een van deze winkels om je shoppen voort te zetten:

 

Welke winkels kan ik terecht?

Media Markt

Electronica

MyXL Shop

Camera's

TOP