kopen-op-krediet

Kopen op krediet

Kopen op krediet is een mogelijkheid wanneer je nu eventjes geen geld hebt maar wel iets nodig hebt. Wanneer je een winkel vindt die je vertrouwd kun je op deze wijze artikelen aanschaffen, zonder dat je nu in de problemen komt en een grote smak uit je spaargeld hoeft te halen.

Kopen op krediet kan de oplossing zijn

Er zijn maar een paar winkels waar je online terecht kunt om op deze wijze jouw order te betalen. We hebben ze uiteraard voor je opgezocht en gecontroleerd. Zo heb jij in één keer een uitgebreid overzicht van de zaken waar je in termijnen op krediet kunt betalen.

Is een aankoop op krediet veilig?

Ja, tuurlijk. Je moet alleen kijken bij welke winkel je het doet. Maar dat moest je toch al wel wanneer je een online aankoop doet. Vertrouw je het bedrijf, dat is een belangrijk gegeven. Daarom gaan deze winkels door onze screening voordat we ze aanbevelen.

De aankoop op krediet kun je veilig doen. Denk van te voren of je het maandbedrag wat in de koopovereenkomst wordt bepaald kunt voldoen. Teveel kopen in termijnen kan uiteindelijk natuurlijk wel een probleem worden want je moet het ook nog een keer afbetalen. Wanneer je bijelkaar dan teveel euro’s per maand moet afrekenen was het geen goede beslissing om aan te gaan.

 

Denk na of het bedrag in je maandbudget past en blijf onthouden dat geld lenen uiteindelijk ook geld kost, ook als je het in termijnen afrekent. Een goede oplossing voor nu, als je er goed over nadenkt.

Bij welke winkels kan ik terecht?

Wehkamp.nl

Warenhuis

Expert

Elektronica

Skala

Huren

Media Markt

Elektronica

TOP