Bol.com op afbetaling

Op afbetaling en gespreid betalen bij Bol.com | Wat moet ik weten?

Bol.com heeft ondertussen een heel groot aanbod, eigenlijk wel een gigantisch groot aanbod aan allerlei verschillende artikelen en je hebt de keuze voor “op afbetaling bol.com”. Waar ze begonnen met boeken is het ondertussen veel groter met allerlei electronica en games en geurtjes en sieraden.

Sinds de start hebben ze vele mogelijkheden aangeboden zoals voor 23u besteld morgen nog thuis én zelfs nu ook onlangs de mogelijkheid om je pakket dezelfde dag nog te ontvangen of eventueel bij Albert Heijn af te halen

bol.com op afbetaling kopenDe Amazon van de lage landen worden ze ook wel genoemd. Door hun groot assortiment maar ook door de mogelijkheid van andere partijen om op hun platform te verkopen. Zo kunnen ze hun assortiment steeds verder en verder uitbreiden zonder helemaal echt alles op voorraad te hebben.

Zo gaat het er aan toe om een pakje bij je te krijgen:

(bekijk het bol.com aanbod)

Zo groeit Bol.com van investeerder naar investeerder van Bertelsmann naar een private equity investeerder en uiteindelijk nu als dochter van Ahold. Nog meer mogelijkheden voor distributie voor beide partijen, dus een logische volgende stap.

Er worden bij ons veel vragen over gesteld en daarom nu maar eens en voor altijd het antwoord.

Kan ik bij Bol.com op afbetaling kopen?

Helaas is het niet mogelijk om bij Bol.com op afbetaling te kopen. Wellicht gaan ze het in de toekomst nog veranderen maar op het moment bieden ze deze mogelijkheden niet aan.

Het vervelende is, dat ze zo groot zijn en je er eigenlijk voor alles wel terecht kan. Er is eigenlijk voor Nederland niet een andere online speler met zo’n ruim aanbod. Wél hebben je hele grote andere ketens die elk op hun eigen gebied een reuze groot aanbod kunnen bieden.

Zo kun je wellicht niet in één keer voor alles slagen bij maar één winkel, maar bijelkaar overstijgen ze misschien het aanbod van Bol.com nog wel. Wij hebben ze hier op een rijtje. Anders kun je natuurlijk ook altijd nog hier klikken om te shoppen bij bol.com.

En altijd kun je nog wel gemakkelijk bij ze kopen uiteraard ook met achteraf betalen, alleen niet in termijnen:

algemeen

Waar kan ik wel gespreid betalen?

Als het je gaat om een winkel waar je wel gespreid kunt betalen en hoef je niet per se bij bol.com te kopen, dan raad ik zelf Wehkamp.nl aan.

Het is naast bol een van de grootste online warenhuizen waar ze letterlijk bijna alles hebben. Ooit begonnen en groot geworden op het gebied van textiel en kleding hebben ze nu bijna alles wat je je kunt bedenken, zoals:

  • speelgoed
  • kleding
  • elektronica
  • meubels en woonaccessoires
  • computers

Bekijk hier het aanbod van Wehkamp

Bij welke winkels kan ik terecht?

Wehkamp.nl

Warenhuis

Expert

Elektronica

Skala

Huren

Media Markt

Elektronica

TOP