Wehkamp op afbetaling

Op afbetaling kopen bij Wehkamp

Een van de grote rising stars van de online warenhuizen is Wehkamp en dat is grotendeels te danken aan hun goede betaalbeleid. Als een van de eersten kon je al op afbetaling kopen bij Wehkamp, en die strategie blijven ze nog steeds aanhouden.

Veel klanten hebben hier toch wel behoefte aan, zeker als je nog niet zeker weet of de partij waar je aankopen wilt gaan doen te vertrouwen is. Ondertussen is Wehkamp dat zeker en is dat bij iedereen bekend, maar er zijn nog steeds mensen die nooit of bijna nooit online kopen, en die hebben dat extra stukje vertrouwen wellicht wel nodig. Misschien ben jij er zelf ook wel zo eentje.

 

Maar wanneer je grotere aankopen gaat doen kan het helemaal handig zijn. Je moet toch misschien n├║ iets hebben. Je wasmachine is stukgegaan, of je gaat uit huis en hebt je meubeltjes nodig. Dan is het nu aanschaffen en later in termijnen betalen wellicht een optie. Op afbetaling kopen bij Wehkamp behoort tot de mogelijkheden en laat je goed informeren op de site over de tarieven en voorwaarden, dan kun je nu toch voor een goede en degelijke oplossing kiezen.

Welke grote categorie├źn hebben ze?

Wehkamp.nl

Warenhuis

Wehkamp

Wonen

Wehkamp

Games

Wehkamp

Dames mode

TOP