Op afbetaling Mac kopen

Op afbetaling Mac kopen

De beste computers die er te krijgen zijn, zijn de Macs. Audio bewerken, video bewerken en het maken van websites, het is allemaal het beste te doen op een Mac. Heb jij een creatief beroep waarbij je de computer gebruikt? Dan wil je waarschijnlijk voor een Apple Mac kiezen. Een andere computer op afbetaling kun je natuurlijk ook zoeken, maar als je hier bent aanbeland dan weet je waarschijnlijk toch al wat je wilt.

Ik ging bijvoorbeeld zelf een keer naar de winkel en ik had al helemaal de computer in mijn hoofd die ik wilde. Ik had een budget voor mezelf gesteld, want meer had ik eigenlijk ook niet om uit te geven, helemaal klaar om hem te kopen. En toen zag ik de 20 inch met 2.5Ghz ernaast staan, ai!

Ik moest het jammer genoeg toch doen met mijn eerdere keus en ik heb me niet laten verleiden. Als ik toen had geweten dat er ook mogelijkheden waren om de mac op afbetaling te kopen, dan had ik er wellicht voor gekozen. Ik heb er nu soms nog spijt van maar nog steeds een prachtig apparaat natuurlijk.

Op afbetaling Mac kopen

Gelukkig zijn de mogelijkheden er wel. Ondertussen weet ik veel meer dan toen en ben ik op zoek gegaan naar alles wat met in termijnen betalen te maken heeft. Lang niet alle winkels bieden het aan, het afrekenen in termijnen. Maar als jij zo’n grote uitgave gaat doen, dan is het wel prettig om te weten dát de mogelijkheid er is én bij welke zaken je eventueel terecht zou kunnen. Dan is het prettig om een overzicht te hebben van de webshops waar je hiervoor kunt kiezen, en wij hebben ze voor je verzameld.

Bij welke winkels kan ik terecht?

Wehkamp.nl

Laptops

Expert

Laptop

bankstel op afbetaling

YourMacStore

MacBooks

TOP