Smooooth betalen met Klarna

Klarna heeft als doel om betalen gemakkelijk te maken. Ze hebben daarom een serie van video’s gelanceerd om op ludieke wijze weer te geven dat hun manier van zaken doen zo gemakkelijk en smooooth loopt als sommige grappige situaties.

Zo hebben ze bijvoorbeeld de vis video uitgebracht. Glibberig en helemaal op een gladde vloer. De vis staat voor het simpele en soepel verlopende betaalgemak van Klarna.

Een vis is nog geen betalen

Nee, dat is natuurlijk waar. Maar ze helpen webwinkeliers om hun betaalmethoden gemakkelijk te integreren om zo het grootste betaalgemak te kunnen bieden aan hun klanten.

”U beslist zelf of u het bedrag in een kortere of een langere termijn aflostKlarna

Ook op hun site hebben ze veel uitleg en video’s die met vreemde objecten weergeven hoe gemakkelijk het kan zijn. Ben je nog geen klant, dan vul je eenmalig je gegevens in waarna ze snel kijken of ze je kunnen accepteren. Daarna gaat alles gemakkelijk per email en iDeal link.

 

Bij welke winkels kan ik terecht?

Shuz

Schoenen

Bjorn Borg

Ondergoed

]" id_3_1="974" id_3_2="975" text_4="Wehkamp.nl" brand_4="Camera" url_4="https://partners.wehkamp.nl/damesmode/C21/?camref=1011l349m&BC=PHG" id_4_1="872" id_4_2="905"]

TOP