kopen-op-afbetaling-met-klarna

Tablet kopen op afbetaling | bij deze 4 winkels kun je terecht

Mijn tablet is het eerste waar ik naar grijp als ik thuiskom, lekker op de bank. Dan wil ik ook een goede.

Een tablet is een behoorlijke investering. Je wil er waarschijnlijk eentje die alles aankan wat je er mee wilt doen én die een beetje toekomstbestendig is.

Je wilt er ook in de komende jaren nog zonder moeite en vooral zonder te lang wachten alles mee kunnen doen wat er dan is ontwikkeld.

Alle ontwikkelingen gaan zo snel en vergen steeds meer processor kracht. Dat is dan ook zeker niet iets waarop je kunt beknibbelen bij het aanschaffen van een nieuwe.

Dit zijn de winkels waar je er eentje op afbetaling kunt kopen om vervolgens te betalen in termijnen:

Wehkamp.nl

Tablets

Expert

Tablets

Dat betekent dat je op zoek zult moeten gaan naar een apparaat met een beetje behoorlijk werkgeheugen, een mooie heldere display en voldoende snelle aansluiting op wifi.

Misschien heb je nu niet direct het geld en is de jouwe net kapot gegaan.

Of misschien heb je er wel eentje nodig voor school of werk. Een tablet op afbetaling kan de oplossing bieden.

Hoe kies je een tablet?

Ik heb zelf mijn keuze laten vallen op de nieuwste Samsun Galaxy Tab bij Mediamarkt. Geweldig merk, Android met veel opties en een hele hoop werkgeheugen zodat hij niet vastloopt. Ik heb hem nu een halfjaar en tot nu toe nog geen vastlopers.

Hier zijn de tablet kooptips van de consumentenbond:

Lees ook reviews van klanten hier op de site van Mediamarkt mocht je er meer over willen weten.

Het gemak van Mediamarkt is dat je ook per maand in gelijke termijnen kunt betalen zodat je van te voren weet waar je aan toe bent. Dit kan vanaf bestellingen van 250,- euro en je kunt eventueel zelfs extra eerder aflossen mocht je een keer een meevaller hebben.

Kies een besturingssysteem

Bij het kiezen van je tablet heb je eigenlijk twee keuzes voor het besturingssysteem. Nou ja, eigenlijk drie maar als je voor iOS gaat dan heb je het eigenlijk over een iPad en niet echt een tablet. Maar dat is natuurlijk ook nog steeds een keuze.

Maar echte tablets komen met één van deze twee besturingssystemen: Windows of Android. Het voordeel van Windows is dat het tegenwoordig ook precies lijkt op die op je laptop. Maar dan in een handzaam formaat.

Windows heeft namelijk alle besturingssystemen aangepast zoals die voor het eerst op de touchscreens kwamen met apps in plaats van programma’s. Het voordeel van Android is dat deze wellicht al wat meer ervaring hebben in het maken van besturingssystemen voor mobiele apparaten.

Android of Windows Tablet op afbetalingWaarschijnlijk zal jouw keuze voor de één of de ander gebaseerd zijn op het feit of je ook al een windows of een android telefoon had gekozen.

Dan is de logische stap om ook bij je tablet hiervoor te kiezen in verband met connectability en gewenning. of je een windows laptop hebt is minder belangrijk omdat dat toch een ander apparaat is.

Hoe kies ik de schermgrootte voor mijn tablet?

Daarna kun je je focussen op de grootte. Daar heb je namelijk ook heel erg veel verschillen in.

Je kunt de schermgrootte van je tablet kiezen door te bedenken voor welk type gebruik je hem wilt inzetten:

  1. De gemiddelde gebruiker geeft de voorkeur aan 10inch (of 25,4cm)
  2. Wil je een superklein ding, wat misschien net iets groter is als je telefoon? Gemakkelijk om in één hand te houden en bijvoorbeeld geschikt voor wat simpel surfen op de bank of als e-reader voor onderweg? Kies dan voor tussen 7 en maximaal 9.6inch. Kleiner dan 7inch zal waarschijnlijk toch vervelend worden in gebruik
  3. Wil je wat meer doen dan kies je toch liever voor een wat groter beeldscherm, anders ga je je er toch snel aan irriteren dat je niet alle webpagina’s goed kunt zien. Zeker wanneer je hem toch niet veel onderweg mee zult nemen. Kies dan voor tablets vanaf 10inch tot 10.6/ 10.8inch

Hoe kies ik de processorkracht?

De laatste keuze, voor de extra opties en processorkracht gaat eigenlijk vooral om budget.

  • Heb je het geld en heb je het er voor over om alles wat sneller en vloeiender te laten verlopen?
  • Haat je het altijd om lang te wachten tot zaken laden of niet teveel tegelijk open kan hebben staan?
  • Ongeduldig?

Dan wil je wellicht wat meer geld investeren en eentje aanschaffen met wat meer processorkracht. Het is wat anders dan de keuze voor je laptop waar je wellicht grote bewerkingen op wilt gaan doen of leuke spelletjes.

Het meeste wat voor een tablet is gemaakt kun je op zich op elke wel afspelen. Wil je wel een lekker vlotte laadtijd? Dan helpt het kopen van een tablet op afbetaling wellicht voor je budget.

Hoe lang is de batterijduur?

Let daarnaast ook nog even op hoe lang de batterij meegaat. Daar kan tussen tablets ook nog wel een erg groot verschil in zitten. En heb je zo’n lekkere compacte en draagbare, dan neem je hem mee in de trein en red hij het de hele heen- en terugreis niet eens. Dat zou helemaal vervelend zijn.

Niet overal kun je een tablet afrekenen in termijnen

Voordat je nu jouw perfecte tablet hebt gevonden, alleen om er vervolgens achter te komen dat je bij die winkel helemaal niet in termijnen kunt betalen kun je onze hulp inschakelen.

We hebben namelijk al de winkels voor je gevonden waar je op deze manier kunt afrekenen zodat je niet voor een onaangename verrassing komt te staan en weer opnieuw kunt beginnen in je zoektocht.

”Tablets are portable productivity stationsTech Crunch

Als je er al eens eentje hebt gehad dan weet je dat zelf ook. Het verhoogt je productiviteit enorm als je even snel iets op wilt zoeken of af wilt handelen. En natuurlijk ook perfect als e-reader of voor de kids als entertainment met games of filmpjes. Er zijn veel redenen om er eentje te kopen, maar dat weet je zelf ook al.

Waar kan ik een Tablet op afbetaling kopen?

Media Markt heeft bijvoorbeeld een heel aantal Tablets te koop. Je kunt tegenwoordig niet alleen terecht in hun winkels, maar ze hebben alles ook al online staan:

Als je eruit bent dat je zo’n grote aanschaf gaat doen hebben we hieronder deze post een paar betrouwbare winkels voor je uitgekozen. We hebben eerst ook nog een paar redenen voor je opgesomd om er op deze manier eentje te gaan kopen.

Waarom zou je een tablet op afbetaling kopen?

  • Je kunt gemakkelijk gespreid betalen zonder in één keer een groot bedrag neer te hoeven leggen
  • Het is veiliger, wanneer je de website nog niet kent heb je nog niet eerst geld overgemaakt voordat je het product hebt ontvangen
  • Je kunt hem gelijk morgen hebben

Hier zijn de winkels waar jij terecht kunt met je bestelling.

Bij welke winkels kan ik terecht?

TOP