hand-tas-op-afbetaling

Tas op afbetaling

Persoonlijk en het moet je bezittingen goed beschermen. Je tas is misschien wel je belangrijkste fashion item.

Een nieuwe tas is een persoonlijk bezit. Je kunt een goedkope aanschaffen, sparen óf een tas op afbetaling kopen. Maar je neemt hem misschien wel bijna elke dag mee en dan wil je natuurlijk dat hij er ook wel een beetje netjes uitziet.

Tas op afbetaling kopenEen mooie tas betekent een investering, een investering in stijl en een investering in duurzaamheid. Dat betekent dat je er ook iets voor over moet hebben. Een fashionista herkent een merk direct dus een echte goede indruk laat je alleen achter met de juiste accessoire. Toch hoeft het niet altijd het duurste van het duurste te zijn natuurlijk. Je hebt ook al geweldige merken voor een schappelijke prijs. In termijnen afrekenen kan dan wel eens helpen om je artikel nu aan te schaffen. Op tijd voor die avond uit, dat feestje óf dat belangrijke sollicitatie gesprek.

Shop je tas op afbetaling

Aangezien het best een aanschaf is zijn er ook mogelijkheden om hem te winkelen. Heb je bij een van onze geselecteerd een super mooie gezien? Dan kun je er ook voor kiezen om hem af te rekenen in termijnen, dat is je tas kopen op afbetaling en betekent dat je niet in de stress hoeft te zitten voor dat volgende feestje waar je een nieuwe voor nodig hebt. Of voor dat cadeau voor je lieve vriendin die er nu echt eentje verdient, maar misschien komt het nét eventjes niet helemaal uit met geld.

”Trendy is the last stage before TackyKarl Lagerfeld

Karl Lagerfeld wist het al, een echt trendy tas is de laatste stap en de scheidslijn tussen trendy en fout is erg dun. Zo ook met het betalen van je order. Achteraf betalen en betalen in termijnen is net de grens tussen online gemak. Je hoeft bijvoorbeeld je iDeal pas niet bij je te hebben, en kan later gemakkelijk betalen met de email die je van de betaalprovider ontvangt.

 

De voordelen van je tas op afbetaling

Het bestellen in termijnen op deze manier kent een paar voordelen

  • Je kunt gelijk afrekenen op de site zonder in te loggen bij je bank
  • Je kunt in termijnen betalen, in een tempo wat je zelf kiest
  • Je zit veilig want je krijgt eerst je artikelen binnen voordat je tot betalen over moet gaan.

Hand tas en blouse op afbetalingZo kun je bij onze geselecteerde shops eerst kijken of de producten zijn wat je zocht, en daarna veilig tot betaling overgaan. Hieronder kun je de webshops vinden. Ons andere newsitem gaat over waar kun je je kleding op afbetaling kopen. Maar de meeste websites met tassen hebben ook wel andere kleding uiteraard. Dus mocht je er toch zijn voor jouw nieuwe aanwinst voor om je arm, shop er dan gelijk nog een leuke blouse bij, of een hip paar schoenen.

Waar je ook gaat, je tas gaat mee. Live a little!

Bij welke winkels kan ik terecht?

Sarenza

Tassen

]" id_3_1="986" id_3_2="987" text_4="Bomber Jacket in Floral Jacquard" brand_4="ASOS" url_4="https://api.shopstyle.com/action/apiVisitRetailer?url=http%3A%2F%2Fwww.asos.com%2Fasos%2Fasos-bomber-jacket-in-floral-jacquard%2Fprod%2Fpgeproduct.aspx%3Fiid%3D6566121%26clr%3DMulti%26SearchQuery%3D%26cid%3D20238%26pgesize%3D36%26pge%3D0%26totalstyles%3D373%26gridsize%3D3%26gridrow%3D1%26gridcolumn%3D2&pid=uid801-32069151-23" id_4_1="750" id_4_2="751"]

TOP